Αγορά πραγματικών μετοχών online


Στο προηγούμενο άρθρο (μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ) αναλύσαμε πως μπορείς να κάνεις trading σε CFDs μετοχών και τι είναι τα CFDs.

Αρκετοί όμως επιθυμούν να αγοράσουν πραγματικές μετοχές από τα μεγάλα χρηματιστήρια του εξωτερικού με την ίδια άνεση που γίνεται και το trading σε CFDs.

Ευτυχώς υπάρχει το eToro!

Το eToro είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών παγκοσμίως η οποία προσφέρει συναλλαγές σε CFDs μετοχών, κρυπτονομισμάτων, προϊόντων κτλ αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σας επιτρέπει να αγοράσετε και πραγματικά τις μετοχές που επιθυμείτε!

Και τα καλύτερο απ’ όλα;
  • 0% προμήθεια στις συναλλαγές
  • Δυνατότητα αγοράς ενός μέρους μιας μετοχής π.χ. αν μια μετοχή κοστίζει 1.000$ μπορούμε να αγοράσουμε μόνο 50$
  • Το eToro πληρώνει κανονικότατα μερίσματα για τις μετοχές που αγοράζετε μέσω της πλατφόρμας του με μια παρακράτηση ανάλογα τη φορολογία της χώρας στην οποία βρίσκεται η μετοχή.

Τι θα χρειαστούμε:
  1. Ένα μικρό κεφάλαιο (το λιγότερο 200$ δηλαδή περίπου 185€)
  2. Ένα λογαριασμό στο eToro για να αγοράζουμε τις μετοχές μας

Πως λειτουργεί;

Για να αγοράσετε τις μετοχές σας μέσω του eToro αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

1. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να πάτε στο eToro.
2. Δημιουργείστε το λογαριασμό σας και κατεβάστε την πλατφόρμα στον υπολογιστή ή το κινητό σας.
3. Καταθέστε τουλάχιστον 200$ για να μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας.
4. Όταν θέλετε να αγοράσετε πραγματικά μια μετοχή το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε μόχλευση (leverage) x1!

Και τέλος! Είδαμε λοιπόν πόσο εύκολα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε χρηματιστήρια του εξωτερικού και να αγοράζεις πραγματικά μετοχές από την άνεση του σπιτιού σου με 0% προμήθεια!



- 75% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο.

Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας

- Η eToro (Europe) Ltd. εξουσιοδοτείται και ρυθμίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC) (Άδεια αριθ. 109/10).